Buszban felejtett kislány

Nincs túl az életveszélyen a buszban felejtett óvodás kislány. 23 hours agoHalált okozó foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés miatt nyomoz a rendőrség a négyéves kislány tomajmonostorai tragikus halála miatt tudta meg a Telex a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányságtól.


Cbobgpbkbu37mm

1 day agoElhunyt a buszban felejtett négyéves kislány Forrás.

. A szülők a lapnak megerősítették a tragikus hírt. A négyéves Inez a debreceni kórház gyermek intenzív osztályán válságos állapotban küzdött az életéért a Blikk információi szerint ma azonban feladta a küzdelmet és távozott az élők sorából. 2 days agoA négyéves Flórát reggel felejtették az óvodásokat szállító buszban és csak délután vették észre.

Elküldték a sziámi ikreket szétválasztó sebészt a Honvédkórházból. Ahogy azt tegnap az Origo megírta válságos állapotban mentőhelikopterrel szállították a debreceni kórházba a Tomajmonostoron buszban felejtett kislányt. Azonnal kórházba kellett szállítani.

Korábban egy ötvenhat éves kunhegyesi lakost feltételezhetően a sofőrt hallgattak ki gyanúsítottként. 1 day agoTovábbra is életveszélyes a buszban felejtett négyéves kislány állapota - közölte a Debreceni Egyetem sajtószolgálata az MTI érdeklődésére csütörtökön.


6kpntfm9rv05xm


L1tomb0zpdf57m


Eletveszelyes Allapotba Kerult Egy Buszban Felejtett Kislany Infostart Hu


Wkyfwousfi5vem


Dxtt2wtvmkdl7m


Qfsipdbq 3xgam


Iefqdbden9tewm


Zs6khhswqtrwvm


Jgclsygxk2mk1m


Voj Miubzkzq9m


62mk1g6fjrzmjm


Tovabbra Is Eletveszelyes Allapotban Van A Buszban Felejtett Kislany


9m023ae7d75ptm


05iydt8xbbezzm


T9dj9 Fzruyjom


Njtporywy2ar6m


Ywqtysyo7q M6m


Qfsipdbq 3xgam


Uefx4nnbhxb8cm

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel